Grondverzet

We pakken uiteenlopende werkzaamheden op, van de aanleg van kabels, leidingen en
paardenbakken tot de revitalisering van nieuwbouwwijken en de voorbereidingen voor een spoorlijn of verbouwing van een tuin. We brengen ophoogmateriaal aan, verplaatsen
planten en bomen, passen grondverbeteringstechnieken toe en verrichten regulier grondwerk in natte en droge bodems. Daarnaast leveren we grond, grind en zand en brengen we verhardings- en funderingsmaterialen aan: kortom alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen. Onze opdrachtgevers zijn grote (wegen)bouwbedrijven, kabel, leiding en montage bedrijven, hoveniers en particulieren.

Wij ontzorgen de opdrachtgever volledig
Alles begint bij een goede voorbereiding

We beginnen met het kritisch beoordelen van de samenstelling en opbouw van de grond waarmee gewerkt moet worden. Die bepaalt namelijk hoe wij vervolgens aan de slag gaan. Na een analyse volgt een gedegen advies. Moet de nieuwe grond waterdoorlatend zijn of juist niet? Welke funderingsmaterialen zijn geschikt? Hoe moet het watervoer na de graafwerkzaamheden lopen? Allemaal aandachtspunten die in de voorbereiding aan bod komen, waarna wij kwaliteit kunnen leveren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.